آیا طلا برای مردان ضرر دارد؟
دین مقدس اسلام طلا را برای مردان حرام اعلام کرده است. دلیل حرام بودن طلا برای مردان چیست؟ آیا طلا برای مردان ضرر دارد؟ با مضرات طلا برای مردان در سایت مد و کلاس همراه باشید.
مضرات طلا برای مردان
جواهرات ساخته شده از طلا همیشه مورد توجه بشر بوده، اما استفاده از آن برای آقایان همیشه با شبهاتی مواجه بوده است. اولین موضوعی که به آن میپردازیم نظر اسلام در مورد طلا است. حکم طلا برای مرد در دین اسلام برای همگان مشخص است.
حرام بودن طلا در قرآن و اسلام
قران در مورد حرام بودن طلا سخنی به میان نیاورده است و آنچه در این مورد بیان شده در احادیث است. حدیث حرام بودن طلا برای مرد بدین شرح است: پیامبر اکرم (ص) فرمودهاند: «احل الذهب والحریر لاناث امتی وحرم علی ذکورها» [نسائی] طلا و ابریشم بر زنان امتم حلال شده و آنها بر مردان امتم حرام است.
همچنین در روایت آمده که پیامبر اکرم روزی انگشتری طلا در دست مردی دید و آن را بیرون آورده و دور افکند و چنین گفت: کسی از شما آهنگ آتشی میکند و آن را در دستش قرار میدهد. مراجع تقلید نیز در فتواهای مختلف حرام بودن طلا را بیان کردهاند، اما به این نیز اشاره کردهاند که در صورت ضرورت مردان میتوانند از طلا استفاده کنند.
اما آنچه جالب است، تحقیقات پزشکان در مورد فلز طلا و اثبات علمی مضرات آن است. تحقیقات نشان داده است که طلا به دلیل خاصیت شبه القائی آثار منفی بر پوست و خون مردان میگذارد. طلا باعث غلظت خون مردان به صورت خاصی شده و به نوعی خون را کثیف میکند. در ادامه مضرات طلا برای مردان را میخوانیم.
ضرر طلا برای مردان از نظر علمی و پزشکی
محققان با تحقیق روی افرادی که با طلا در ارتباطند به این نتیجه رسیدهاند که طلای موجود در بدن انسان، اختلالات هورمونی به وجود میآورند. تحقیقات نشان داده که دو هورمون پرولاکتین و FSH بیشترین اختلالات را به خود دیده و بیشترین مقدار طلا نیز در دستگاه تناسلی جمع شده است. این اختلالات هورمونی حرکت اسپرم ها را به سطحی کاهش میدهد که برای باروری تخمک قدرت کافی نداشته و موجب ناباروری مرد میشود.
همچنین طبق تحقیقات دیگر، تعداد گلبولهای سفید در مردان و زنان متفاوت بوده و این میزان در مردان بیشتر از زنان است. آنچه ثابت شده این است که استفاده از طلا برای مرد باعث افزایش گلبولهای سفید خون او میشود، و در نتیجه افزایش گلبولهای سفید در خون باعث کاهش گلبولهای قرمز خون میشود.
بر هم خوردن تعادل بین گلبولهای سفید و قرمز خون باعث بروز کمخونی در مردان شده و سرطان خون را به وجود میآورد. اما سوال به جایی که در اینجا پیش میآید استفاده زنان از طلا میباشد. چرا طلا برای زنان حرام نیست؟
چرا طلا برای زنان حرام نیست؟
تحقیقات علمی تفاوت ساختار بدن زن و مرد را ثابت کرده است. هر چند این تفاوت زیاد نیست اما به حدی هست که بتواند منشا اثرات و تغییرات باشد. تشعشعات طلا از پوست بدن رد شده و بر روی گلبولهای خون تاثیر میگذارند. اما شاید از خود بپرسید که این مساله در مورد زنان نیز صادق است، اما اینگونه نیست! میان لایه پوست و گوشت زنان یک لایه چربی وجود دارد که مانند دیواری از رسیدن اشعههای مضر طلا به بدن زنان جلوگیری میکند. این لایه چربی در بدن مردان وجود ندارد و تشعشعات طلا از پوست رد میشوند، و همین یکی از دلایل علمی حرام بودن طلا برای مردان میباشد.
چه نوع طلایی حرام است؟
آیا طلای سفید برای مرد حرام است؟ آیا رنگبندی طلا تغییری در حکم آن و تاثیری که بر بدن میگذارد، دارد؟ انواع طلا در ۳ رنگ زرد، سفید و قرمز وجود دارد. آنچه در مورد طلا در دین اسلام گفته شده حکم کلی بوده و شامل همه انواع آن میباشد. چه رنگ سفید و زرد و چه انواع جواهرات از گوشواره گرفته تا حلقه و عینکی که از این فلز ساخته میشود برای مردان حرام است.
ماهیت طلا با تفاوت رنگ آن تغییر پیدا نکرده و همان اثرات بر آن مترتب است. البته همانطور که اشاره شد در موارد ضرورت، حکم طلا برای مرد تغییر کرده و حلال اعلام شده است. استفاده از طلا برای کاربردهای پزشکی و درمانی، جراحی استخوان و دندانسازی از این قبیل موارد است.
من از35سال باینطرف حلقه طلای ناخالص درانگشت دارم تا حال ضررش را تجربه نکرده ام.آیا درمورد طلای خاخلص اشکالی نیست یه خیر؟67سال عمر دارم دارای فرزندان هستم.اگر اشکال باشد که از انگشت خود دورش کنم.
شب گزشته پرسشی نموده بودم درمورد طلای فیصدی کم هم اشکالی درمردان دارد؟پاسخی دریافت نکردم.67 سال سن دارم از35سال به اینطرف حلقه طلا بافیصدی کم درانگشت دارم تا حالا خونورمال است .آیا فیصدی کم طلاهم مضر است؟
I sometimes will bake a cake at 25 degrees less if in glass, but it may not be necessary here. Sherilyn Andy Lewin